http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Sunday, November 28, 2010

alamak .. TAK JADI LA ! XOXO

holaaa halooo toraaa toriee .
Heee
hai uols cam ne weekend korank? wat pa .. mesti besh kan kan ..
c mok tak wat pa pown . bored !

maka c mok pown p la jelajah d belogbelog belogger lain .
jalan punya jalan manyak jumpe entri sal HANA TAJIMA dan style nya .
wah .. cun habes dier la . lagilagi ngan style shawl dier tuh . wah memang  cayak cair la la ngok dier .
dari pembacaan c mok d belog belogger lain yang wat entri sal hana nih dier begitu awesome n gojes laa !
 
 
picture dari belog saya suka menaip

uols mesti da kenal dier kan kan ?
memang cun  gojes n simple habes la hana nih ! 
wow . hana autograf plise teeheee .. :O
 
 
oke kembali kepada title eh .
c mok bukan nak wat tuto sal cara hana kai shawl loose but .. c mok nak bagitau d petang yang sangat bored c mok pown dengan teruja nya mau  try cuba dan test la tuto sal cara kai shawl loose ilham dari hana tajima nih tapi telah d aplikasi oleh dua orang awek cuns nih . 
 
 maka setelah c mok mencuba tuto dari mereka berdua ..
ini lah hasil nya ...
 
 

XOXO  
alamak .. awat muka gua bulaaat nih .
lebau ja ! cam kusut la gua kai .
tak sosuai gituh . bak kata raja azura . huh !


haha muka c mok memang bulat la . n maybe c mok de salah step kot .
teheee ..

meh kita ngok awek cuns dua orang nih kai ..
cute ja ! style ja da cam hana tajima da ..
tak caya ?
taraaaaa ...




 cantek kan kan nisa . jadi kan shawl loose dier .
lau uols nak try jom terjah belog nisa ..



hah nih la hana tajima versi hana zaty .
teheee .
cumel ja kan .. 
hana owh hana nape cute sangat ehh  ? weee

selamat mencuba dan selamat beramal weee
*__O

10 comments:

wachak said...

macam pernah tengok model tutor dekat pic bawah sekali tu tu tapi dimana ya ... keh33

c mok said...

wachak :

tuh hana zaty la hee ..
maybe dalam belog kot !teheee

cik kuntum said...

hehe. betul la. arini kite pn byk jumpe entri psl hana tajima ni. :) td sempat gk usha tutorial die.

c mok said...

cik kuntum :

hee kan kan :)

AiDa AzRyN said...

Comel lah dia! :)

c mok said...

aida :

heee dorank memang cumil kan kan ..:)

Nisa A. said...

thanks for mentioning me dear :)
really appreciate it.

++***hana zaty**++ said...

alolorhhh! da jadi tu taw yang!!! comel2! heeeee... thanks dear!!! ngee.. malu n terharu lagi! heeee

c mok said...

nisa :

wee ur welkem . tenggs jengah belog c mok

hana :

ee tak jadi la hee .. alaa hana lagi cumil wee

THE RADIANCE OF GEM said...

waaa. cumey la.
style jugak kan pakai shawl mcm hana tajima? :)

Post a Comment