http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Friday, December 31, 2010

aku pown mau wish selamat tahun baru buat blogger ^__^

selamat pagi uolsssss .
walaupun sudah 1 jam 44 minit berlalu . terlambat juga . ada aku kisah !
c mok mau wish selamat tahun baru atau bahasa femes nya happi new years eh uolsssssssssss .
da tahun 2011 .
YES 1 januari 2011 .

apa eh bakal berlaku nanti ?
adakah suma nya akan berubah ?

hope yang perlu berubah adalah keburukan tingkatkan ke arah kebaikan manakala yang baik tuh menjadi lebih baik dan kekal kan .
yeahhh . !
c mok mau 2011 hapi bangatt cam 2010 dan yang sedih tuh tak mau lagi la lehhhhh tak ?
 
 
mau kawan yang sentiasa hapi kan hati c mok . sentiasa ada tok c mok . tak mau gadogado cam budakbudak lagi . lau ada salah paham pown hope buleh settle kan ! tak moh la masammasam muka .
tak sukeeeeeeee ! tak moh cakapcakap belakang eh . * sori lau c mok wat salah . aku hanya manusia biasa .
c mok sayang suma yang sayang c mok tau tak !!
 
 
 wahai kawan kawan aku . sesungguh nya kamu la yang terbaik .
(:

famili okeh ja . sentiasa bersama . tenggs a lot ! sayang la mereka 
(:
abah mak . tenggg banyak habis kan wang tok anak mu nih . tak dapat ku balas jasa mu .
 
 
sayang mereka sehingga akhir hayat .
jadi kan la c mok nih manusia yang kenang budiiii !

ali aka c bucuk c mok . mau dia ja buleh ? tak moh yang lain ! ! mau kawen ngan dia laaaaaa (:
c bucuk jangan cari perempuan lain buleh .
walaupun da 2011 tapi c mok mau c bucuk cam 2010 . 
tenggs jadi kan hidup c mok hapi dan bermakna .
* tak moh berubah laaa hati dan perasaan antara kami 
jangan la banana fruit berbuah duo kali .
c mok lau da sayang orang sayang toltol !
c bucuk sila la percaya . duduk ja eh dalam hati c mok tau ! !





 aloloh c bucuk c mok nih . layan ja karenah c mok .
tolong dan jangan jemu eh layan c mok nih tau !
sayang c bucuk jaaaaaaaaa !

to all blogger tenggs for support dan tema c mok dalam dunia belogger nih .

byeeeeeee 2010

dan

welcome 2011

* yang baik tuh datang dari ALLAH dan yang buruk itu datang dari saya . c mok aka myza sam 
 
 
 

hai 2011 (:

posto posto . d tag join contest into the mirror . aka cermin ajaib . HAHA

hai uolssssss .
c mok mau join contest la .
c mok da d tag oleh adik junior sekolah c mok .
mau tau sapa ?
cik sya _ sya la .

contest yang d tag oleh cik sya _ sya adalah contest into the mirror ataupun dalam bahasa malaya adalah contest d dalam cermin . haha * jangan mara eh tuan penganjur 
(:



hah tuh dia tuan penganjur .
cun kan dia d dalam cermin . teheee
nih adalah contest berakhir nya 2010 dan datang nya 2011 .
maka c mok mau la join contest ini sempena akan berakhir nya tahun 2010 beberapa jam lagi . 
hehe


uols mau join . masih ada masa .
cepat cepat sebelum terlambattttt !
sila la ikot anak panah d bawah untuk ke belog tuan penganjur aka cik hifaz eh .

 sebarang pertanyaan buleh pergi terus ke cik hifaz eh uolsssss .


maka dengan ini . gambau yang terpilih dalam folder c mok adalah ..

taraaaaaa



c mok dan c bucuk into mirror .
power tak we oll ?
(:


hah tuh la dia . gambau terpilih dalam folder c mok . actualli tak da pown gambau dalam cermin . tuh depan cermin kan ? HAHA 
gambau nih adalah gambau yang terbaru . hihi c mok kuar dating . hehe malu la . tuh la superhero c mok . first time tau we oll kai baju sama nih haha . tema biru lagi ! awwww . siap tematema kan ? cam boria adalah ..
HAHA
gambau nih d ambil dalam lif d mahkota parade . cermin besau kan ? pe lagi .. c mok ngan pantas nya suruh c bucuk snap gambau we oll dalam tuh . HAHA lagipown we oll tak da photografer kan so depan cermin la baru leh snap gambau kami berdua . teheee * blushing i jah 
cam ne muka we oll ' into the mirror ' jadi tak ? haha . cam lawak de la kan . sorank pandang tempat lain sorank cam muka terkejuz ja . cam lawak la gambau nih . tapi c mok sukeeeeeeee .
(:
  okeh tuh saja tentang gambau d atas .
(:
maka c mok tag :


fya 


dating bersama damping malam d wonderland melaka . berbaloi - baloi !

hye uolsssss ~
masih ingat kah pada entri semalam ? haha entri yang gedikgedik ayam c mok bikin gempak tuh . lau mau tau semalam c mok post entri sal apa . sila rujuk d anak panah ini ----------------------------> . tengkiu ! muahhhh hahaha .

hah tak moh banyak melalut meh cini meh c mok nak bongkau rahsia entri semalam . hihi lihat tajuk yang tertera eh uols . takut tak ? kata kan YES kerana itu adalah benar dan sebenar nya bahawa c mok semalam dating ngan ' damping malam ' d wonderland . ah seram beb ! malam jumaat lak tuh ! uols tak caya ke ? caya laaaaaaa . 
sesungguh nya itu tipu . HAHA .


oke sori uols . acctuali dan sebenar nya kan kan . c mok dating semalam . HAHA . hapi bangatbangatttttttttttttttttttttttt * tak terkata la tuh la c mok taip ja kat belog nih . hihi c mok dating ngan sapa lagi kan lau bukan superhero c mok c bucuk tuh ! yeahhh yabeda beduuuuuuuuu (:

c mok dan c bucuk dating d wonderland . wonderland kat melaka tuh . besh siak ! * opps sori tercarot lak ! hihi


 selamat datang d wonderland . c mok la model wonderland akan datang .
haha * sila tendang c mok dalam gol !


tuh la c bucuk yang teruja jumpa ex dia .
ish jeles nih ! siap peluk lagi ! huh


c mok dan c bucuk poown memulakan sesi berendam selama ---- dari jam 10 pagi sampai 1 petang . uols kira sendiri la eh . we oll main macam macam mainan yang adventure la juga . sampai kering tekak menjerit !
haha lawak la . nasib baik tak wat video lau tak gerenti kalah pontianak menyilai . hehe . yang besh kan uols main ombak . syok tau ! leh romantika d almor jap . haha * alamak malu la . (:
* sori gambau time mandi tak da la eh . sensout ! haha

pastu we oll mau balik la . setelah menjadi badak berendam . wonderland pown ada buat show uols . best tuh ada maskot . apa lagi c mok eksited la mau ambil gambau . mula la sesi model perah santan . taraaaaaaaaaaaaa



 hah tuh dia . maskot tuh dan model gemokkk lagi perah santan . hihi 
c mok dan baby pink




nih pulekkk c bucuk dan baby blue . c bucuk mau juga !
hihi * padahal c mok yang paksa


tuh dia gangters wonderland .
ngeeee







c bucuk ketua gangters wonderland . kah kah 

setelah selesai menjadi model perah santan . we oll pown bergerak la ke uma persinggahan we oll . mana lagi ? lau bukan d dataran pahlawan . hehe . perot pown da berkeroncoooong siap ada bunyi druuum lagi nih . we oll pown menternak lemak * cik epal pinjam ayat eh (: d MCD . yeahhhhh !


sehati sejiwa tak ? hihi
big mac kami lahap kan . haha 


tuh dia muka budak lapau ! haha 


erkkkk . oppssssss ! sori teheee . alhamdullilah .kenyang sudah dari pagi asek minum air kolam ja . da ar ada campuran baekkk punya ! haha * pahampaham sudah da mandi gamaigamai tuh 

pastu kan dating ngan damping malam kan . so pe lagi mau la jumpa dia . haha 




hah nih partner dating c mok . eeee seram kan ?


actualli tak seram sangat pown . just terkejuz ja !! not bad la . c mok kasi 4 bintang ! (:

okeh tonton wayang . dah jeritjerit dalam panggung tuh da kol 6 . eh ada masa lagi laaaaaa . c mok pown apa lagi ... tak sah tak ambil gambau d dataran pahlawan . naik la kat padang yang berumput tuh .

bermula la lagi sesi gambau we oll . (: jangan nyampah eh . lau uols tak mau tengok sila pejam kan mata . hihi 


gambau gedik tak sah lau tak da . haha



feveret gambau c mok . awwww teruja i kena peluk u !
p/s jangan pegang pegang duduk rengang rengang . haha
jangan tiru aksi d atas eh 
(:




okeh mau balek da . mau maghrib la . tata c bucuk kata kan kan .
c mok taip ja . hihi



peace *__*
hapi sangat !
bye uolsssssssss

melaka maju 2010 . nih last dating we oll tahun nih . penuh kenangan ! 2010 dalam kenangan .
so mau hapi mari la melawat melaka bererti melawat malaysia tau ! ehceh promot melaka lak  ! * bajet dato ali rustam baca belog lak . haha .

Thursday, December 30, 2010

pengumuman penting ! HAHA

hai uols . 
c mok ada sumthing nak umum nih .
attention please .
haha

esok cuti .
yabeda beduuuu .
haha

tuh saja .
dari c mok .
gempak tak uols ?
haha

hah ase mau tendang c mok .
jangan la ..
da la c mok nih gemok gedol tendang masuk gol !
huhu
agakagak der ! tau la semalam MALAYSIA vs INDONESIA , MALAYSIA menang .
gol ! * eksited plus emo lak c mok nih . padahal tak tengok pown .
hihi

hai da terpesong dari niat la c mok nih .
actualli pengumuman penting bukan sal apa yang telah d nyatakan d atas eh uols .
sila nanti kan entri c mok akan datang .
horrayy !
* saja mau bikin gempak .
(:

tungguuuuuuuuu !
 
 

opsss rahsia .
nanti kan eh uols .
hihi 
(:

Wednesday, December 29, 2010

contest contest : style your hijab contest . woot woot (:

assalamualaikum dan ahlan wasalan (:
da lama tak membebel dalam belog c mok nih .
kan kan ?
oppsss !
lupa nak sapa uols yang sentiasa bersama c mok .
HAI uols ..
kangan bangat la sama uols  !

okeh hari ini dapat juga c mok blogwalking .
teruja dan eksited bangat !
ah !
da lama kot tak lepas GIAN nih . 
hihi .

tadi kan c mok sempat la blogwalking kat belog teeya mokhtar .
yep ! tersangat la cute dan style la dia .
so .. c mok apa lagi godehgodeh la belog dia .
 
 
tertibe ..
 
c mok jumpa la contest cam besh ja untuk d join . 
sesuai untuk muslim 
(:
uols mau tau ?
nih dia ..
 
 
 


nih la . 
style your hijab 
(:
uols suka tak ? c  mok lagi sukaaaaaaa !
teheee 


okeh . mau kasi sedikit info pasal contest nih .
mana tau uols pown mau join kan kan ? 
hai kalah la c mok . HAHA
pasan cam la c mok buleh menang kan kan ? 
wekkkks !

mengarut pulak c mok nih ..
oke oke la uols .
lau mau tau contest nih adalah anjuran ENCIK WOOT WOOT
bak kata encik woot woot kena buat mulot cam nih dulu sebut woot woot [ =U =U ] 
HAHA .
sori encik woot woot .
syaratsyarat nya pulak sila la terjah belog ENCIK WOOT WOOT eh .
syukran !
hadiah dia menarik tuh ! 
c mok mauuuuuuuuuuuu !
maka 
c mok taruh kan ..
 
 
 
 


encik woot woot kata lau HANA TAJIMA masuk sure menang kan ?
so c mok taruh kan gambau dia . 
HAHA
eh kang timbul kontraversi kan .
opps just kidding eh encik woot woot .
 (:


nih la real c mok .
 


 
hai encik woot woot .
saya c mok mau join contest juga eh .
teheeee 
(:

 
c mok tag la 3 insan yang berstyle dalam hijab :
fya 
 
 
 
okeh . done cekadout ! 
(:


Tuesday, December 14, 2010

pagi d court . petang d playground WEE

assalamualaikum uolsssssssss .
da lame tak gomelgomel kat sini .
da busuk da macam c bucuk ja belog c mok nih akibat da lame tak cuci ngan entri baru .
heek heek .
 
uols pe kabau ?
orang melaka kan tak tinggal U kat belakang kan ?
tenggs eh mai sini .
c mok mintak maaaaaaaaap sannnnngat tak BW kat belog uols eh .
coz c mok tersannnngat lah busy body
teheeee
dengan d tambah pula keadaan berukband yang tak pakai headband tersangat la lem cam ciput !
huh ! sabau je laaaa .. 
(_O)
 

hah jangan mara yupps uols
t bila c mok da beli headband baru tok berukband c mok akan melawat uols yang sangat la baik hati kiut miut gojes dan da booom la  
(:

 hah ri nih c mok ada sumthing la nak share pengalaman baru c mok
pagi tadi kan kan c mok kan p court 
okeh eh uols nih bukan court badminton court tennis atau sewaktunya ngan la 
but ...
court atau  dalam malay adalah mahkamah 
mahkamah syariah melaka 

hah c mok mau cerai ka ? eh tak eh ! uols jangan salah pam paham lak eh 
c mok just mau melihat perbicaraan saja 
huh kes cerai tuh . dalam satu hari ja ada dalam lima pasangan cerai dahsyat kan kan ? mintak d jauh kan la
badi ! hihi

hah buat tatapan uols : taraaa

welcome 
(:




 nih kak adda rakan seperjuangan c mok 
* kak adda ngan khusyuk tuh ngok kes cerai sampai terkeluar butir mutiara d mata nya .
heee 
tipu ja ! :p



pendakwa syarie a . k . a peguam syarie 
smart dan cute kan kan ?
tak yah jawab da tau daaa .
p/s maaf husband orang eh 
(:



dan nih adalah ..
peguam bela pada hari tuh !
ceh ceh jom lempang c mok perasan !
teheee
bakal peguam syarie insyallah .
t ada problem berkaitan uma tangga mai jumpa c mok eh 
heee




pastu selepas selesai perbicaraan kes d mahkamah atau name femes nya court 
c mok pown kelek ke opis 
menyelesaikan tugas 


ting tong ting tong booom
jarum jam menunjukkan ke arah no lima 
yipeeee yabeda beduuuuu 
balik 
(:
puch card 

dalam perjalanan balik ayahanda c mok ajak lepak d pantai sambil makan mee rojak 
alahai lupa nak amek gambau 
mapppless 
gerenti uols terliur
adusss tak pat nak kerek ngan uols 
teheeee

sudah ja makan .. c tenbam nih 


mau p playground lak . mau main gelosor 
haik kemain aktif lagi c tenbam nih 
da mainmain c tenbam mau lari ke pantai lak


ngok tuh crocs tiruan c tenbam d tinggal kan 
 (:



haha tak pat p kat laut . ombak kuat seh ngok je laaa
(:  
* mak dan c tenbam termenung pe la tuh 
teheee


mak c mok dan c tenbam 
dari pandangan depan tadi tengok bon*o* je kan heh heee

wah mana aci asek c tenbam ja . acu mau gak 
maka dengan tuh 


c mok pose la dengan tegak nya 
haha
* angin kuat bertebangan 


oke tamat tok entri kali nih . tengggs uols sudi mentelaah belog c mok
hihi
(:
dan lagi big smile tok uolsssss
(((((((((:
tata

Saturday, December 11, 2010

jualan lelong t shirt terpakai (:

hai uols .

c mok mau wat jualan lelong la .
harga murah punya ! 

* harga sekitar 12 - 15 sahaja 
t shirt terpakai 
 (:





meh la cuci mata  .
tehee


lau uols berminat nanti kumen d entri nih tau !


* jika mau tengok dengan jelas jom p FB c mok
search la eh MYZA SAM
:)

 




Thursday, December 9, 2010

terima kasih . tidak sangka i JAH ^__^

Hai uols .

entri nih spesel buat nisa suka menaip .

mau lihat nisa yang sangat stylish tuh sila p ke errow d bawah oke !

hah tol kan apa c mok habaq mai kat uols .

stilo stylish uggul bergaya dan sumel kan kan ?

tuh la nisa atau kay right ?

ala ala model dan jua photografer yang photogenik kan kan . 

tehee .
actualli entri nih bukan mencari populariti tapi hanya untuk mengucapkan 

terima kaseh kerana nisa mention sal c mok dalam belog dier .

tak sangka i jah u sudi ke belog c mok yang hanya mengarut nih 
(: 

rujuk d SINI .

terharu c mok . 

melompat lompat si katak lompat .
terguling guling sampai da cam kek london choco roll da !
gulung ja gituh .
teheee 

* nisa tenggs ya !
hanya tuh ja mampu c mok ucap kan .
=)

dulu mengilai sekarang makin memuja dan tetap d hati *__O

assalamualaikun dan salam sejahtera .
berita jam 11 tv 1 .
(:
* ceh ceh de cam pembaca berita tak c mok nih ?
tehee 

hai uols . da lame tak main cak cak ngan uols kan kan  ?
rindu c mok tak ? 
wekkkks ! :P
pasan ja kan c mok nih . cis ! c mok nih fikir dier top leh tuh !
bajet ja lobeh kan kan ? 
nganguk pat ! lau tak uols sayang c mok kan kan ..
hia haaaa .. (:

ha before tuh , tenggs eh kat uols uols yang mai dan jengukjenguk c mok kat macam macam ade ler nih .
terharu i jah . 
tak sangka uols kasi c mok support eh .
muahhh muaaa haha lebiu la uols .
:)
jasa mu d kenang okeh ! 

oritee jum layan entri c mok nih .
meh la ehh ..
hihi
* pada c bucuk jangan pasan nih bukan entri tok anda .
teheee
jangan mare eh c bucuk .
c mok sayang c bucuk lebih laaa .

uols maseh ingat tak entri c mok duludulu kala tuh sal ...
* lau belum baca sila klik title tuh eh :)
ha sila abaikan sal c bucuk eh . hihi
p/s /s nih bukan entri sal c bucuk atau super hero c mok okeh .
teheee
but ..
Y . E . S
sal AYUNAR .
teror la uols nih . 
clap ur hand !
puk pak puk paaaak ..
oke bes da entri kali nih . uols da tau da kan sal ayunar kan 
heee
tapi before tuh jom jamu mata dulu .
jangan uols X d sebelah kanan tuh .
jappppp !

meh la cuci mata ngan shawl dan inner yang menjadi pujaan hati c mok .
jumjum jom heboh heboh .
c mok nih kepohchi kan kan ?




hah ! tuh la la ayun onwer ayunar (: cuns kan kan ?
shawl dan inner juga nice right ?
design inner ayunar kan da besh la .
=)


*
*
*

maka ..
c mok pown telah memborong nya ..
taraaa .



*
*
*
*
|
|





inner 2 tone dari ayunar .
shawl kaler blue dark beads juga dari ayunar .

uols mesti da tau kan sal blogshop ayunar nih .
tapi pada yang tatau sila la p sana eh .
hanya perlu klik d erow nih  ----->
* uols pasti tak menyesal bershopping d ayunar .
teheee 



* nota kaki buat AYUN : (: ceh bajet ayun mau baca belog c mok la nih .
HAHA
ayun c mok da makin berminat ngan inner ayunar la . sekarang ngan berjinak jinak rie tuh beli tak geti pakai .
heee 
mau beli tapi ngah pokai .
HUHU
student la kata kan .
mintak free satu leh tak ayun.
TEHEEE
shame shame ja c mok nih ! 
eeeeee uols pe lagi booo c mok then sepak c mok lajulaju sampai masuk gol .
+)



 

Saturday, December 4, 2010

banner contest :D

pon pon poon .
hai uols !
c mok tersangat la buhsan malam nih .
da lame tak hang out bersama kengkawan dan c bucuk . 
so ..
c mok pown hang out ar dalam belog ja .
ngok stail lomilo belogger cun dressup , entri sal belogger lain lepak - ing wif kawan mereka or bf mereka dan macam - macam ader ler .
tehee !

maka ..
masa c mok hang out kat belog daya | yuya
mau ajak dier lepak - ing dan teman kan c mok ..
tehee
bajet kenal ngan daya | yuya la tuh . :P
eewwuu tak malu c mok nih !
kan kan uols ?
daya | yuya sila ketuk pale c mok . hihi

sori sori mau manjamanja ngan daya | yuya jap .
tehee
actualli c mok nak habaq kat uols c mok jumpa contest la ..
setelah penat c mok treasure hant dalam belog daya | yuya .
*__*
jumpa da contest nih . 
tadaa ..
hah tu dier banner contest .
jeng jeng ..tankios kat daya | yuyu eh kasi c mok info sal contest nih .
maka i pown mau join jah ..
(:

eh sebentar dong . uols jangan salah anggap paham eh nih bukan contest daya | yuyu la ..
nih contest dari belog laksamberlipat .
mau join terjah la belog laksamberlipat eh .
ne tau dapat makan laksam hihi !
oke tipu ja ! 
tok tau syarat - syarat yang d tentukan oleh tuan nyer belog iaitu FATIN IZZATI .
dan uols tau tak ? 
hadiah nya sangat la lumayan wee .
nak tau tak ?
taraa ..
  •   top-up RM30  
  • top-up RM10 
  •   top-up RM5

pesan dari penganjur kan kan ..
top up nih tok mana - mana penggunaan talipon bimbit !
so yang uols guna line tuh sedekah je laa kat c mok lau dapat eh eh .
c mok tau uols sume pemurah ! (:
maka c mok mau la mempertaruhkan kan banner d belog c mok nih :



tuh la dier banner hander header c mok tok belog macam  macam ada =)
tok lebih jelas sila ngok atas eh tuan puan cik penganjur weee .


cute tak banner c mok tuan nyer belog laksamberlipat ?
hee perasaan perasan terlebih kan c mok nih !
tehee
 sebenarnya nih adalah karya Cik Bulat .
tak pa kan tuan puan cik penganjur ?
huhu

* lau uols mau header banner cam c mok terjah la Cik Bulat .
hee ..
Cik Bulat sangat kreatif dan baik . Cik Bulat takdak kene kan charge pown .. 
O__O


oleh tuh atas arahan penganjur c mok tag :

 Cik Bulat
cik epal
belog si gadis



taraa .. c mok dapat SUM THING yang kaler pink . comel lagi tuh !

holaa .
jeng jeng ..
uols mesti mau tau c mok dapat pe kan kan ?
hee
busy body gak eh uols nih . tehee
jangan mare noo guaugurau ayam ja .
(:

meh cini meh ..
c mok mau kaci tunjuk kat uols .
cute gila la . lau uols tengok pown mesti jadi gila ..
lau tak gila uols sewel wee !
opps ! cowie lagi . 
c mok tak tau napo mulot c mok ri nih agak takda insuran ckit .
celopau !
hihi
ampun ya !

oke la . tak mau cakap taip banyakbanyak lagi la ..
jom ngok sum thing cute yang c mok dapat dari ...

taraa ..
ba ba boom ...




eh eh ? tak kan  ♥ MIZZ MIZA ♥ kaci c mok benda alah pink yang tersannngat le CUTE nih . owh noo ! 
cute gila kan uols ?
tehee
pat nganguk t ♥ MIZZ MIZA ♥ hangin tak tau . hee
♥ MIZZ MIZA ♥ jangan mare noo c mok jaat sikit lorh malam nih . hee

uols owh uols sebenarnya dan sebenarnya . nyanyian Yuna ..
c mok yang salah amek la . oppss cowiee manyak manyak !
seribu kali cinta maap dari c mok .
pada tuan yang memberi award dan tag nih eh serta uols gak . eh ?
ampun kan beta patik Ya ..
=)

hah nih la sumthing comel tuh dari ♥ MIZZ MIZA ♥ 
*__O




cute kan ?
uols tergoda tak ? 
mesti nak gak kan .. teheee
p la belog  ♥ MIZZ MIZA ♥ eh .
(:
tenggs ♥ MIZZ MIZA ♥
c mok loike it ! 

Thursday, December 2, 2010

OMG ! c mok jatuh CINTA lagi taraaaa

pon poonnnn .
salam sejahtera dan selamat malam uols .
malu la nak habaq kat uols .
tehee 
* malu tapi mahu versi gedik * wekkks 
=p

c mok kan kan da jatuh tangga hati pluus cinta cinton kat ...
jeng jeng ...
jom layan .. zas zazzz  ! ! 
alaala wahid dan fafau dalam melodi !
hihi



 hah ! kat adli kamal kamal adli eh ..
(:
wow layak ka c mok ?
eee tak sesuai gituh * ngan nada sengau okeh uols heee
owooow hot kontroversi nih ! 
c mok memang la jatuh tangga cinta bile ngok mamat kat atas tuh . tapi mamat tuh belum tentu nak c mok yang gedempol nih . kek kek nak kek ka ? hee
dah dah fullstop ! tak da kene ngan kamal adli la . 
c mok sedau diri c mok .. g pown nak mampui ka kang gf kamal adli report polis ka .
sori noo kontroversi jap . saja mau perah santan . nak perah susu lembu da kene sembelih . huh !
* c bucuk sayang c mok acahacah ja tehee 
mau cover baek nya ! teheee

amboiamboi da meleretleret lak . da ar uols tekan  d sebelah kanan anda .  buhsan kan entri c mok nih kan kan ..
melalutlalut lorat ja !
okeokeh beb maap le ..
hihi
 nih hah mau habaq actualli c mok da fall on love ngan ..
ish bagi tau ar pat ! manyak nau suspen pastu mengarutkarut g kan c mok nih uols ?
sapa setuju angkat kening . haha mesti tak leh kan weee







turun ke bawah lagi sikit je eh .










tadaa ..
nih hah ! uols c mok cinta bangat kat slot akasia SERIBU KALI CINTA nih tau !
uols jangan rampas dari c mok tau jah !
tehee
besh besher better layan drama nih . besh gilop la sampai c mok balik dari keja tak dandan terus menantap skrin tv nan ngok cite nih .
pelakonpelakon pown mantap ar ..
Kamal Adli, Norkhiriah, Cat Farish, Intan Ladyana, Abu Bakar Omar, Rozie Othman.
* lagi ada Kamal dan intan Ladyana .. pergh!! pasangan romantik
tuh c mok pown tercintan gak tuh , tehee
pastu de satu part tuh alamak .. felling i jah .
auwww ..
Nizam bertekad untuk mencintai Miasara dengan sepenuh hati walaupun dia perlu melafazkan seribu kali cinta kepada gadia idamannya . Bagi membantu memulihkan ingatan Miasara , Nizam merakamkan aktiviti bersama Miasara . Miasara terharu dengan kesabaran Nizam namun keadaan Miasara tetap tidak berubah .
romantik kan uols ..


hah nak tau lagi ?
p la ngok sendiri kat TV3 inspirasi hidupku .
* ceh cam promoter TV3 lak kan !
orang da kasi tau nih ..
heee 
emosi jap sori uols .
ngok tau !
sila la sokong drama melayu jangan asek ngok muvee ja .
lau bukan kita sapo lagi jah wee .. 
teheee 
pesanan penaja .. 
weekkks !

iklan sebentar ..





uols ase jejaka d bawah nih akan SERIBU KALI CINTA tak kat c mok ?
heee
 okeoke soklan bengong kan .. bf sape ntah g tanya uols lak !
oke cowieee
uols lak emosi eh ..
O__*

tamat .
papoi !
hihi


wow FIRST time dapat award HEE

wet wet . 
hah nih c mok mau kasi heboh kat uols . tehee
c mok dapat award la . 
wah tak di duga la tak di sangka . ase mau pengsan nih . 
pat uols panggil ambulan de c mok masuk ICU nih . kahkah ..
cian c mok kan . 
terlampau teruja nau ..
:))
 
nak ngok award pe ?
of coz la award c mok budak paling gemok haha !
tehee mainmain ja . 
nih hah .
first award c mok . taraaaa 
before tuh jangan jeles eh uols haha .
lau tak mau jeles jangan ngok . kah kah !
c mok memang saja nak show off kat uols heee .
 
 
 
 
 tuh dier ..
award tok c mok dari kimicnol
wow award belogger coolest gituh .
tak sangka i jah . c mok dapat award gini ..
tohchai tohcai ..
c mok terharu jah .
tehee

orite .. kimicnol nih de tanya duo soklan lak .
  • apa benda paling cool dalam hidup korank ?
  •  siapa orang paling cool penah korank jumpa ?
ha tak mau jawap leh tak kimi ?
hah nak tarik lek award ? alaaa kejam la !
c mok baru terlebih excited nih huhu ..
oke la oke ! c mok jawap eh . janji jangan tarik lek tau !
baru nak exsen sikit nih ..
teheee

  1. benda paling cool mesti la cooler laptop tadaaa . kan kan ! hee camera kot .
  2. ha orang paling cool . asease nya c mok la . tuh la dapat award dari kimicnol kan kan haha ! pasan ja kan c mok nih . baaa boo !
oke la .. bagi c mok orang paling cool c mok penah jumpa mestila super hero c mok . kih kih ! 
mau tau sape super hero c mok ?
 ceh wah bajet budak law le tuh ! pirah ..
kan kan uols . :P

maka ngan ituh c mok tag mereka yang coolest cool cam dettol ice eh . 
=)
oke tuh ja mau kasi heboh kat uols .
kih kih .
jangan mare eh c mok kan first time tuh kepoh sikit tehee .
jom terjah belog si pemberi award eh .
kimicnol
dat oll tangkius .
=))