http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Thursday, August 18, 2011

Jom Picnik :D

Assalamualaikum , Peace be Upon U ! hai uolsss , mesti uolsss fikir c mok ni gila apa ntah ! nak p picnik bulan puasa ni . tak da keja apa kan c mok ni . opppsss !


uolsss jangan cepat melatah eh , c mok bukan nak ajak uolsss picnik esok atau dalam bulan puasa ni , tapi lepas bulan mulia ni la . (: so bole la plan masa , tarikh dan tempat


Oke itu Tipu ! :D


jangan mara eh uolsss c mok just nak ajak uolsss picnik kat dalam FB uolsss sahaja . macam c mok suda buat dan c mok sangat addicted sangat dengan picnik ni . tak caya jap eh .






hah addicted tak c mok ni kan ? ada lagi . . tulisan dier la buat c mok nak edit je la suma gambau ! tulisan kreatif . so macam mana uolsss nak p picnik tak dengan c mok . dalam bulan puasa ni pun boleeee . Tak Batal la , right ? 

that ' s all dari blog ,



2 comments:

Cik Suheela said...

cun lah you pakai shawl satin tu..i xde lagi sebijik shawl satin..huhuhu..

c mok said...

cik suheela : tak la biasa saja la yang lau u pakai lagi cun . try la mulah saja (:

Post a Comment