http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Friday, August 19, 2011

OMG ! Nuffnang Malaysia | Asia Pacific ' s First Blog Advertising Community Agak Ketinggalan Kot !

Peace be Upon U , salam satu Malaysia dan Assalamualikum uolsss . eh sebentar  before c mok terus membebel dengan key pad lappy c mok ni , salam ramadhan yang ke 20 right ? * malam lailatulqadar (:

okey ! tengok tittle fuh , punya la panjang dan begitu berkontroversi la tu ! haiya . sejak bila c mok ni pandai buat isu berkontroversi ni , hai nak ganti wartawan melodi ke ? ish ishhhh .

jangan la c mok , apa ni . kembali la ke jalan yang redhai ye ! dalam bulan mulia ni sesungguhnya Tuhan menerima taubat hambanya . Amin .

waduh ! uolsss apa yang uolsss fikir kan ni , ingat c mok buat cerita ke pasal Nuffnang Malaysia | Asia Pacific ' s First Blog Advertising Community Agak Ketinggalan ! It is True , okeh ! Not Fiction . buat apa la c mok nak kelentong uolsss kan , tentang isu tersebut caya la wahai uolssssss sekalian .

sesungguhnya , Nuffnang Malaysia | Asia Pacific ' s First Blog Advertising Community Agak Ketinggalan itu bukan la dusta semata - mata , It Is Fact !

but . .

not Nuffnang Malaysia | Asia Pacific ' s First Blog Advertising Community Agak Ketinggalan , It Is Me la c mok . HAHA jangan marah eh uolsss di bulan mulia ini sedangkan Nabi ampunkan Umatnya apatah lagi kita manusia biasa . (: peace !

p/s/s : entri ini adalah untuk pengetahuan uolsss , blog written by c mok baru saja ada Nuffnang Malaysia | Asia Pacific ' s First Blog Advertising Community semalam . (: see ? agak ketinggalan kan c mok . HEHE





mohon maaf dari c mok , I am Guilty . peace ! jadi . . uolsss teruskan la support ,



dan , blog . .



that all , thanks U .

2 comments:

hafrizzul hafiz said...

untung smalam..
hafiz baru buat harini ^_^

c mok said...

hafizzul hafiz : HAHA so siapa ketinggalan sekarang ? peace !

Post a Comment