http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Sunday, August 21, 2011

First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

Assalamualaikum , Peace Upon be U dan yang paling penting Salam 1Malaysia . Peace !

okeh , straight to the point oright . tajuk pun pasal giveway kan so c mok nak habaq mai kat hang - hang kat luar sama c mok dapat sari berita pasal giveway ni dari Hafrizzul Hafiz .

maka dengan lajunya c mok pun klik la dekat blog dier , pasal giveway Rakan Blogger Klik1Malaysia yang telah diuruskan oleh Tengkunizam sekali gus menjadi penaja utama dalam giveway ni .

oleh itu tanpa berlengah masa , c mok pun terus menaip entri pasal giveway ini setelah melihat hadiah - hadiah yang di taja oleh blogger lain sungguh menggugat iman . cett !

maka c mok sepantas kilat , mengikuti syarat - syarat yang diperlukan oleh Tengkunizam untuk menjadi calon isterinya . eh opsss ! salah untuk join givewaynya . peace !

First ,
join group Rakan Blogger Klik1Malaysia . Done 

Second ,
ping aka daftar blog di website Rakan Blogger Klik1Malaysia  . dalam proses tapi ini tak da paksaan right ?

Third ,
buat entri bertajuk 
First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia
Done kalau tak buat tak dapat la nak join . 

Empat , 
letak gambau kartoon berbilang bangsa ,  1Malaysia la kata kan . sekejap eh nak search . HAHA


Done .

Lima ,
hadiah yang teringin nak ? 
kalau bole semua teringin lagi - lagi photoshoot dengan wang tunai tu ! 
apa macam Tengku , terjawab tak ? 
Done . 
छह  aka Enam ,
tag kawan . kalau sudi 
Not Done . sebab Tengku bagi tahu kalau sudi semestinya la c mok tak sudi sebab nak kaut sorang .
HAHA tamak ,  peace ! 

七个 aka tujuh  , 
follow blog , 
Done . siapa ? adalah rahsia (:

Lapan , 
letak banner group , 
harus tau ! bakal Done selepas publish entri ini .

Sembilan , 
letak link dan nama .
oh itu wajib ! kalau tak sia - sia la .
Done ! Done . walaupun entri tak siap 100% .

okeh , suma syarat akan di patuhi ye Temgku , dengan ini c mok inigin menjoinkan diri c mok dan ingin mengundur diri . peace ! (: 

opsss sebelum tu  , siapa nak join pun bole sila la Klik1Malaysia di banner okeh ! bye 


2 comments:

Tengku Nizam said...

hahaha, lawak2 cara promote ni .. heehee.. tak cari bakal bini ekk, setia ni , hhaha. lagi 1 , nape no campur2 english ade, india ada , melayu ade, suwittt gituu.. hahaaha

Nur Eyda said...

jalan-jalan dari GA Tengku Nizam...
hadiah memang lumayan...moga kita sama-sama menang hadiah la!...heee

Post a Comment