http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan .

assalamualaikum dan salam ramadhan . sudah satu hari ramadhan kan uols , jap saja . hah puasa tak tu ? jangan pula buka tudung saji cari lauk dan nasi eh tengah hari ni . :D

hah mesti kat kepala uolsss tengah fikir nak makan apa kan berbuka nanti , gerenti terbayang macam - macam kuih muih yang besh besh ark ! wah , tu best nya bulan puasa ni sambil kita beramal dan memmohon keampunan kepada ALLAH right ?


kepada cik adik dan kaka yang bendera merah tu , aik makan cover cover sikit tau ! LOL jangan kantoi suda dengan adik atau abang laki uolsss kang tak pasal pasai heboh satu kampung . :P

oke la , malas nak celoteh panjang , ponat suda . * cis bajet puasa la tu , ishhhh shut dup ! uolss pun tak larat nak baca ark ngah ngah lapau ni . kan kan ? mata tu nak tertutup saja kan ? tol tak :)

dengan tu , c mok nak wish

(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。
 

p/s : puasa jangan tak puasa , jangan makan nyorok - nyorok tau ! ALLAH nampak apa yang kita buat dan puasa la dengan senyuman serta hati terbuka . ILLAHI TA'ALLA .
 
that all , selamat berbuka petang nanti tau untuk first day ramadhan :D
dari blog ,




2 comments:

saharinasaharudin said...

salam ramadhan :)

c mok said...

saharinasaharudin : salam ramadhan juga :D

Post a Comment