http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Monday, July 4, 2011

" Giveaway 1K "

hai uolssss , buat apa ? kalau tak busy jom join c mok join " Giveaway 1K " by cik Azhafizah . menarik tau uolssss . 1K tu , gila tak gila . uolsss tak nak ke 1K :D so baik pakat ramai - ramai join giveaway cik Azhafizah ni . (: rugi tak join , mana tau ada rezeki kot dapat la 1K . kan kan , bole shopping mesti uolss suka kan ? bak kata orang tua - tua dulu tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tau . :) right ?

oke kenyataan di atas adalah tipu semata - mata tak da kena mengena dengan yang hidup atau yang telah tiada , HAHA * i 'm sori uolssss . tapi " Giveaway 1K " tu betul - betul tau WUJUD ! tak caya eh , jap eh . taraaaaaa












hah macam mana caya tak kat c mok , tu dier banner dier . calour pink lagi tu . cute kan kan . lagi la c mok teruja nak join ! jangan tak join uolsss rugi nanti walaupun tak dapat 1K but hadiah - hadiah menarik beb ! tak caya lagi ke uolssss ? ishhhh uolsss tekan la kat banner pinky tu eh . tengok dan baca lah dengan mata hati uolsss oke . besh beb ! rugi c mok kata uolsss kalau uolssss tak try join . kalah menang belakang cita kan kan . so meh la pakat ramai - ramai eh . tak rugi papepun just taip saja . :P

cepat tau ! kita p join ramai - ramai oke , sebab tarikh dier dari 24 Jun hingga 8 Julai saja . sudah mau tamat da so jom - jom kita p join ! :D 

untuk buat uolsss lagi teruja mahu join kan kan , c mok nak heboh kan kat uolsss , hadiah nya yang cik Azhafizah tawarkan adalah dress . * siap bold lagi DRESS oke , hah sekarang kan ramai gila kan dress kan , dan ada lagi hadiah lain . besh ! fuh berbaloi - baloi . :) nak tau lebih lanjut p la lawat cik Azhafizah di blog nya Azhafizah Dot Com :)

so jangan tak join tau uolsss . rugi kan kan cik Azhafizah ?

maka dengan ini c mok dari blog ,



dengan rasmi nya nak join " Giveaway 1K " by cik Azhafizah . 
")

3 comments:

hana nabihah said...

laju jek nak join :p

Azhafizah[フィザ] said...

Assalamualaikum..your entry passed!
thank join"giveaway 1k"
gudluck!
^__^

regards,
Azhafizah.Com

KRL kaprileader said...

well, gud luck!! hehe

Post a Comment