http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Wednesday, June 8, 2011

Wah Hantu Pun Maju Beb , Siap Ada FB

hai uolsssssss , apa khabar semua , sehat tak ? hah ni dier c mok ada benda nak habaq mai kat uolss . jap la , meh la nak ce cite ce cite ni . betol - betol * ala - ala upin ipin . (: tak tipu punya la ! 

yep ! hantu pun suda ada FB , maju tak maju hantu sekarang ? :D exvant kan uolss , wah ! siap nak suruh uolss add friend dengan dier lagi . :P ye laa . tak caya ke uolss ? meh la follow c mok meh . c mok cakap betol loh .
bukan tipu punya , tak main - main .

hah tapi before tu , AMARAN KERAS !
1st , bagi yang ada sakit jantung di nasihatkan jangan gatal - gatal tangan tekan link tu eh . * papehal c mok tidak bertanggungjawab oke . t________t
second , jangan tonton bersama kanak - kanak . terkujat nanti dan kanak - kanak akan takutt pula .
third , jangan tonton malam jumaat . :)


ah ha macam mana uolss , caya tak kat c mok . hah relaxx oke . hantu tu just nak ramai kan friend dier saja . jangan tak add pula . :D

ni ada hasil sumber dari brother ni oke .

oke , that's all dari ,



dan selamat add friend eh . 
(: 
peace .

4 comments:

Cik Suheela said...

adakah seram..i tido mlm2 sorang2 ni..taknak tekan link tu...hahaha

cik zaza said...

siapakah?

c mok said...

cik suheela : hah tak la just terkujat je . HAHA

c mok said...

cik zaza : hantu la ? HAHA

Post a Comment