http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Saturday, June 18, 2011

Biar Betol . Thanks A Lot Dear !

hai uolsss , suda lama tak dating dengan uolss kan kan ? (: kangen ni . HEHE terkuar indon c mok . * eh eh c mok malay oke . warganegara lagi . i ' m MALAYSIAN oke . :P oke oke berbalik kepada tajuk . biar betol . * jap apa yang betol nya c mok ni aduh ! jap - jap before tu , jom p tanya kat cik gadis dan shushi , jom - jom terjah blog dier . :D

hah suda tengok suda , tak tengok tatau la apa c mok merepek ni . ") oke nak lagi mudah tekan saja sini >.< . hah jangan jeles eh uolsss . c mok saja - saja , try nasib time bosan - bosan . tak sangka cik gadis dan shushi sudi bagi giveway kat c mok . first time tu ! sekali lagi , siap bold . FIRST TIME tu c mok menang . banyak kali juga c mok join benda alah begini , dan ni first time c mok jadi winner ! thanks a lot cik gadis dan shushi , hargai c mok .

give away cik gadis dan shushi .



hah benda - alah tu la , c mok just join saja . mudah saja cik gadis dan shushi buat , just isi form saja . anyway ramai yang join , tak sangka dapat . maseh lagi sekali tau ! dan give away yang cik gadis dan shushi bagi adalah :

itu dier , cute kan uolsss ? jangan jeles eh . c mok pun eksiteeeed ni . nak tengok dress cute tu :D


alhamdullilah , dan terima kasih lagi eh cik gadis dan shushi . cik gadis dan shushi , c mok sekarang jarang online . busy la katakan , lau betol c mok dapat give away tu , bole la pos dekat sini eh . No . 2 Lot 296 Jalan  Wira 2 Taman Peruna Sungai Udang 76300 Melaka . * ishh c mok ni tak malu la . :p alaaa mudah la cik gadis dan shushi , so tak yah la susah - susah nak email . (: * padahal c mok malas nak baca email , sebab melambak - melambak email tu . mana tak nya dari FB la semak ! >.< 

maseh lagi sekali pada cik gadis dan shushi , tu dier yang cute tu . maaf cik gadis dan shushi c mok kidnap gambau cik gadis dan shushi eh . (: 








semoga cik gadis dan shushi berjaya dalam hidup dan mendapat pekerjaan yang diingini . peace ")
itu saja bebelan dari blog ,

\

3 comments:

cucu umie said...

wah, tahniah yer memang giveaway.. ayie blom pernah memang lg pon..huhu

syafiqakarim said...

suke lettewww..
huhu

Cik Suheela said...

hehe..malunye..gambar kte beso gedabak tuuu..
mggu dpn i pos hadiah u eh ;)

Post a Comment