http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Saturday, June 4, 2011

Jalan - Jalan , Banyak nya Entri Yang Sedang Hangat Diperkatakan . Jum Serbu !

assalamualaikum uolsss dan hai - hai but jangan babai - babai tau uolsss . c mok mulakan entri kali ni dengan bismillahirahmanirrahim . >.<  fuh ! kentar juga jari jemari c mok nak taip entri ni . tak penah ni nak bukak topik - topik hangat gerun beb ! kalau sekadar merapu bole la . :P

anyway tak moh banyak celoteh dan membebel , c mok kan hari ni pergi la jalan - jalan ke blog kesukaan c mok . tak perlu c mok mention kan la eh , biau la rahsia * bak kata Dato Siti Nurhaliza . :D

salah satu blog selalu lawat , blog Cik Bulat la . c mok baca la entri terlattest dier petang tadi pasal akusokong kenyataan Gambit Saifullah bila dia kata blogger kejar duit by Cik Bulat . c mok pun baca la entri Cik Bulat tu macam besh je kan , padahal c mok tak kenal pun siapa Gambit Saifullah tu . HEHE * opss ! sori eh tuan punya nama , c mok memang tak ikot isu semasa . then kan kat entri tu juga Cik Bulat ada mention juga pasal blogger yang tulis entri pasal Gambit Saifullah tu , c mok pun tekan la kat kat link yang diberikan . * Blog SolihinZubir . com


blog SolihinZubir.com , pun ada entri pasal Gambit Saifullah itu . Tekan Di Sini  baru la c mok tau Encik Gambit Saifullah tu artis rupanya . (: dan untuk pengetahuan uolsss blog SolihinZubir.com ni besh la . panas panas macam goreng pisang panas tapi cerita betul la . cara dier tulis entri buat c mok teruja dan tertarik nak baca entri nya yang lain . betol betol betol tak tipu punya ! first time tu c mok suka baca pasal isu - isu hangat ni kalau tak pasal entri fesyen - fesyen , diari blogger - blogger cute .

hah blog Cik Epal antara blog c mok suka terjah . ^^ sebab blog Cik Epal ada macam - macam entri dan palin suka entri menternak lemak dan terbaru pasal Encik Shahazy Sam nya * eh betul ke ejaan c mok ni . kenapa c mok suka entri Cik Epal pasal Encik Shahazy Sam nya , * eh bukan c mok tertarik tau kat Encik Shahazy Sam Cik Epal , jangan salah sangka tau uolsss . tak mau tak mau ! tapi sebab ada gambau cartoon tu la cantik cute - cute je . owh Cik Epal pun ada tulis pasal isu yang sedang hangat sekarang ni di dunia blogger . Bila Gambit Safullah maki bloggers by Cik Epal .

fuh ! panas - panas kan uolsss . lepas tu c mok tengok la kotak bebelan kamu di blog c mok mana tau kot - kot ada blogger lain lawat c mok , nak la c mok lawat dier balik . * orang berbudi kita berbahasa kan kan right uolsss ? maka c mok nampak ada blogger tinggal kan jejak begini di kotak bebelan kamu : aesya : hai c mok ! ! . c mok pun tekan la kat situ . yeahh jumpa blog Tuan Belog Kebabom ni Aesya Zealous , bakal doktor kot . peh blog aesya ni besh gila kot ! cute lak tu yang buat c mok suka - suka like like banyak - banyak entri aesya ni tak panjang menjela tapi makan dalam . fuhh ! entri yang ringkas dan padat . i loving it ! terus nak follow la walaupun c mok ni jarang nak baca entri tanpa ada gambau orang , ye la biasa la c mok kan manusia biasa saja yang gemar dan suka tengok yang besh - besh dan menarik . yang lagi besh aesya ni pun pandai lukis cartoon dan dialog nya besh - besh ! :D c mok pun godeh - godeh la blog aesya ni , maaf eh aesya dan c mok jumpa enrti yang besh la . tungguuuuuueh uolsssss .
ENTRI INI LA ! hah kalau uolsss nak tahu baca la sendiri . :P

oke tu je la blog yang c mok jajah jelajah . maaf eh kalau ada buat salah . c mok hanya manusia biasa saja .
P/s/s : c mok harap blog yang c mok mention tak marah eh kat c mok . bukan nak buat onar hanya untuk tujuan share sahaja . c mok bukan copy cat women kan ? tak salah kan blog yang di mention di atas adalah untuk tujuan share - share . sharing is loving right ? >.< so terima kasih dan maaf andai ada salah .
peace .
(:

dari blog ,


4 comments:

AesyaZealous said...

wahaha..segannye kiteeeeee..hik3 thanks c-mok.. rajin2 la dtg blog kite.. bleh tgk doodle comel..(perasan.haha)

c mok said...

AesyaZealous : (: ni puji betul betul tau ! ah ha memang comel pun nanti bole ajar c mok lukis eh (: HAHA

cik EPAL said...

eh ada jugak entri selit sini. hehe thanks sebab sudi baca blog cik epal yang tak berilmiah tu :D

c mok said...

cik EPAL : wahhh terkujat c mok . maseh maseh sudi mai blog c mok . hehe (: besh la blog cik EPAL .
:D

Post a Comment