http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Tuesday, December 14, 2010

pagi d court . petang d playground WEE

assalamualaikum uolsssssssss .
da lame tak gomelgomel kat sini .
da busuk da macam c bucuk ja belog c mok nih akibat da lame tak cuci ngan entri baru .
heek heek .
 
uols pe kabau ?
orang melaka kan tak tinggal U kat belakang kan ?
tenggs eh mai sini .
c mok mintak maaaaaaaaap sannnnngat tak BW kat belog uols eh .
coz c mok tersannnngat lah busy body
teheeee
dengan d tambah pula keadaan berukband yang tak pakai headband tersangat la lem cam ciput !
huh ! sabau je laaaa .. 
(_O)
 

hah jangan mara yupps uols
t bila c mok da beli headband baru tok berukband c mok akan melawat uols yang sangat la baik hati kiut miut gojes dan da booom la  
(:

 hah ri nih c mok ada sumthing la nak share pengalaman baru c mok
pagi tadi kan kan c mok kan p court 
okeh eh uols nih bukan court badminton court tennis atau sewaktunya ngan la 
but ...
court atau  dalam malay adalah mahkamah 
mahkamah syariah melaka 

hah c mok mau cerai ka ? eh tak eh ! uols jangan salah pam paham lak eh 
c mok just mau melihat perbicaraan saja 
huh kes cerai tuh . dalam satu hari ja ada dalam lima pasangan cerai dahsyat kan kan ? mintak d jauh kan la
badi ! hihi

hah buat tatapan uols : taraaa

welcome 
(:




 nih kak adda rakan seperjuangan c mok 
* kak adda ngan khusyuk tuh ngok kes cerai sampai terkeluar butir mutiara d mata nya .
heee 
tipu ja ! :p



pendakwa syarie a . k . a peguam syarie 
smart dan cute kan kan ?
tak yah jawab da tau daaa .
p/s maaf husband orang eh 
(:



dan nih adalah ..
peguam bela pada hari tuh !
ceh ceh jom lempang c mok perasan !
teheee
bakal peguam syarie insyallah .
t ada problem berkaitan uma tangga mai jumpa c mok eh 
heee




pastu selepas selesai perbicaraan kes d mahkamah atau name femes nya court 
c mok pown kelek ke opis 
menyelesaikan tugas 


ting tong ting tong booom
jarum jam menunjukkan ke arah no lima 
yipeeee yabeda beduuuuu 
balik 
(:
puch card 

dalam perjalanan balik ayahanda c mok ajak lepak d pantai sambil makan mee rojak 
alahai lupa nak amek gambau 
mapppless 
gerenti uols terliur
adusss tak pat nak kerek ngan uols 
teheeee

sudah ja makan .. c tenbam nih 


mau p playground lak . mau main gelosor 
haik kemain aktif lagi c tenbam nih 
da mainmain c tenbam mau lari ke pantai lak


ngok tuh crocs tiruan c tenbam d tinggal kan 
 (:



haha tak pat p kat laut . ombak kuat seh ngok je laaa
(:  
* mak dan c tenbam termenung pe la tuh 
teheee


mak c mok dan c tenbam 
dari pandangan depan tadi tengok bon*o* je kan heh heee

wah mana aci asek c tenbam ja . acu mau gak 
maka dengan tuh 


c mok pose la dengan tegak nya 
haha
* angin kuat bertebangan 


oke tamat tok entri kali nih . tengggs uols sudi mentelaah belog c mok
hihi
(:
dan lagi big smile tok uolsssss
(((((((((:
tata

3 comments:

EB said...

Salam..
Hai awk.. I follow u...
Sorry x blh nak shout kat Kotak Teriak..
Sbb kat ofc ni kena block..
Kat umah baru blh teriak2.. hehehe...
Salam pkenalan...

aleen aiden said...

hu3,samela..broadband alin pon lem giler.cit!

c mok said...

EB : hai tengg (:

aleen aiden :
tu ahh da lame tak post kat belog :(

Post a Comment