http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Friday, December 31, 2010

dating bersama damping malam d wonderland melaka . berbaloi - baloi !

hye uolsssss ~
masih ingat kah pada entri semalam ? haha entri yang gedikgedik ayam c mok bikin gempak tuh . lau mau tau semalam c mok post entri sal apa . sila rujuk d anak panah ini ----------------------------> . tengkiu ! muahhhh hahaha .

hah tak moh banyak melalut meh cini meh c mok nak bongkau rahsia entri semalam . hihi lihat tajuk yang tertera eh uols . takut tak ? kata kan YES kerana itu adalah benar dan sebenar nya bahawa c mok semalam dating ngan ' damping malam ' d wonderland . ah seram beb ! malam jumaat lak tuh ! uols tak caya ke ? caya laaaaaaa . 
sesungguh nya itu tipu . HAHA .


oke sori uols . acctuali dan sebenar nya kan kan . c mok dating semalam . HAHA . hapi bangatbangatttttttttttttttttttttttt * tak terkata la tuh la c mok taip ja kat belog nih . hihi c mok dating ngan sapa lagi kan lau bukan superhero c mok c bucuk tuh ! yeahhh yabeda beduuuuuuuuu (:

c mok dan c bucuk dating d wonderland . wonderland kat melaka tuh . besh siak ! * opps sori tercarot lak ! hihi


 selamat datang d wonderland . c mok la model wonderland akan datang .
haha * sila tendang c mok dalam gol !


tuh la c bucuk yang teruja jumpa ex dia .
ish jeles nih ! siap peluk lagi ! huh


c mok dan c bucuk poown memulakan sesi berendam selama ---- dari jam 10 pagi sampai 1 petang . uols kira sendiri la eh . we oll main macam macam mainan yang adventure la juga . sampai kering tekak menjerit !
haha lawak la . nasib baik tak wat video lau tak gerenti kalah pontianak menyilai . hehe . yang besh kan uols main ombak . syok tau ! leh romantika d almor jap . haha * alamak malu la . (:
* sori gambau time mandi tak da la eh . sensout ! haha

pastu we oll mau balik la . setelah menjadi badak berendam . wonderland pown ada buat show uols . best tuh ada maskot . apa lagi c mok eksited la mau ambil gambau . mula la sesi model perah santan . taraaaaaaaaaaaaa



 hah tuh dia . maskot tuh dan model gemokkk lagi perah santan . hihi 
c mok dan baby pink




nih pulekkk c bucuk dan baby blue . c bucuk mau juga !
hihi * padahal c mok yang paksa


tuh dia gangters wonderland .
ngeeee







c bucuk ketua gangters wonderland . kah kah 

setelah selesai menjadi model perah santan . we oll pown bergerak la ke uma persinggahan we oll . mana lagi ? lau bukan d dataran pahlawan . hehe . perot pown da berkeroncoooong siap ada bunyi druuum lagi nih . we oll pown menternak lemak * cik epal pinjam ayat eh (: d MCD . yeahhhhh !


sehati sejiwa tak ? hihi
big mac kami lahap kan . haha 


tuh dia muka budak lapau ! haha 


erkkkk . oppssssss ! sori teheee . alhamdullilah .kenyang sudah dari pagi asek minum air kolam ja . da ar ada campuran baekkk punya ! haha * pahampaham sudah da mandi gamaigamai tuh 

pastu kan dating ngan damping malam kan . so pe lagi mau la jumpa dia . haha 




hah nih partner dating c mok . eeee seram kan ?


actualli tak seram sangat pown . just terkejuz ja !! not bad la . c mok kasi 4 bintang ! (:

okeh tonton wayang . dah jeritjerit dalam panggung tuh da kol 6 . eh ada masa lagi laaaaaa . c mok pown apa lagi ... tak sah tak ambil gambau d dataran pahlawan . naik la kat padang yang berumput tuh .

bermula la lagi sesi gambau we oll . (: jangan nyampah eh . lau uols tak mau tengok sila pejam kan mata . hihi 


gambau gedik tak sah lau tak da . haha



feveret gambau c mok . awwww teruja i kena peluk u !
p/s jangan pegang pegang duduk rengang rengang . haha
jangan tiru aksi d atas eh 
(:




okeh mau balek da . mau maghrib la . tata c bucuk kata kan kan .
c mok taip ja . hihi



peace *__*
hapi sangat !
bye uolsssssssss

melaka maju 2010 . nih last dating we oll tahun nih . penuh kenangan ! 2010 dalam kenangan .
so mau hapi mari la melawat melaka bererti melawat malaysia tau ! ehceh promot melaka lak  ! * bajet dato ali rustam baca belog lak . haha .

4 comments:

~ miSs rAkinAh ~ said...

sweet story n of course sweet kapel.. :)

fya zainal said...

wahhhh so sweet plus maskot2 tu rasa mcm nak hugs

c mok said...

miss kinah :

tengg dear (:

fya :

haha buleh2 meh la mai melaka ^__^

Amanina Sofea said...

bestnye..
nnti try la dtg lost world kt ipoh.. :)

Post a Comment