http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Sunday, February 6, 2011

my style contest by ayun ayunar :D

hai dan assalamualaikum uolsssss .
c mok mau join contest lagi !
* bukan menang pun kan c mok nih .
ada c mok kisah ! 
haha saja nak join je kalah menang belakang cita .

okeh , contest kali nih by ayun ayunar tau ! 
* mesti uols kenal kan kan ?
YES ! yang ada blogshop jual inner dan shawl tuh .
c mok suka inner dia . best tuh ! >.<
calourful lagi .
ayun ayunar adakan contest kat belog dia .
hadiah pun interesting tau ! 
auuu teruja mak baca nyah . cam besh ja !
* cam layak pulak kan dapat hadiah tuh . huhu
d sponsor dari ayunar blogshop dan juga chaz boutique lagi .
wow :D
pluss i mini makeover dan mini photoshoot g tuh . 
c mok betoi - betoi teruja ! 
haha

jom checkadout contest by ayun ayunar >.<
lau mau uols mau join juga di alu - alu kan . * ceh cam promoter pulaks ! 
------------>   <----- tekan d anak panah sebelah eh  . >.<


okeh nampak tak banner tuh ?
nampak tak ayun yang gojes tuh tak ? 
mau join juga ? 
jom ramai - ramai tapi ada syarat - syarat tau harus d patuhi .
mau tau ?
sila la ke belog ayun eh .
(:


dear cik ayun  maka dengan malu - malu meownya c mok pamer kan la 
my style * c mok style yang tak seberapa nih tok d pertaruhkan .
tadaaaaaaa




 * eh jap touch up dulu . 
(:


jeng - jeng nih la my style .
>.<




simple saja kan .
teringin juga nak dressup yang vouge tapi belum ada duit la . 
haha


c mok style :

shawl calourful malas , (: shawl yang tak payah gosok tuh la .
inner calour 2 tone pink dan purple mesti la dari ayunar 
cardigan puffy calour hitam * c mok suka bangat ! nak cari calour merah pula !
tops calour hitam * suma hitamkan mahu menutup kegemukan . HAHA
jeans calours hitam juga .
hanya sandal saja . mau jalan jauh takut melecet . * hehe alasan padahal tak pandai pakai heel atau wedges 
beg murah saja . calour merah putih * nak naik kan calour hitam tuh
>.<

c mok lebih suka pakai top pastu cover dengan inner atau cardigan ja . tak suka sarat - sarat ! suka simple baru nampak remaja . HAHA simple but menarik right . lagi pun c mok selesa begini , biasa ja dalam keadaan c mok nih gemok la kan . kang pakai over - over cam badut lak ! huhu Yes shawl dan inner dalah pilihan c mok . p mana - mana capai je selendang malas tuh . cepat selesa dan nampak update kan kan .


okeh la thats all . that my style 
campur aduk ja janji hati senang dan yakin ketika memakai .
(:


3 comments:

♥e'in♥ said...

good luck!

Ayun Ayunar said...

TQVM n good luck dear :)

c mok said...

ein : tengg (:


ayun : tocehh (:

Post a Comment