http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Thursday, February 3, 2011

mahu alat pemutar hari ! boleh tak ?


muka comot . sori edit terover . :D *mood ngah berangan dan miss my BFF three of them .
 
 
haloo dan chinese new year pada yang beragama buddha dan berbangsa cina eh . eh eh salam satu malaysia pada suma warganegara malaysia yang sudi menetap d belog c mok eh . *'* 
oppps pada muslim dan muslimat assalamualaikum .. jawab jangan tak jawab ! *_*

banyak ke dapat angpau ? limau oren da puas tak makan . hihi c mok tak p mana - mana pown just duduk uma je ! baru balik cuti kan spent time kat uma la . esok baru enjooooooy ! haha maybee tunggu cik aina la roger esok . :P 

ah duduk uma hari pale asek ingat dan terfikir sal memori last weekend ja ! arggggggh hari ini , hari khamis c mok da ada kat kl atau nama panjangnya kuala lumpur da ! -_- cuti - cuti cinta wif my BFF . miss korank a lot laaaaa . kan besh lau buleh putar balik time tuh ! hah sedih la . rindu gila ! kisah kita berempat . c mok , ali anak seman , princess dyha dan eyoy nakata .rindu nak makan , gelak ketawa ,ngajuk - ngajuk memekak ngan uols . nak korank . nak KORANK la sekarang nih ! ! ! lagi - lagi ali anak seman . c bucuk , c mok nak bucuk ! nak duduk ngan c bucuk 24 jam ! ! *__*

kan besh lau ada alat putar hari . nak pe jadi last week hari ini , hari khamis bersamaan 27.1.2011 jadi pada hari ini . buleh tak ? nak ... -'-


nak macam nih ngan korank lagi buleh tak ?



kenangan kita kan kan ? nak cipta kenangan cam nih ngan korank lagi buleh tak ? korank la hak c mok sampai bila - bila tau ! ! sayang korank sampai mati . korank la BFF c mok . FULLSTOP muahmuahahaha

2 comments:

AiDa AzRyN said...

hehe.. mn de comot.. comel jep.. :)

c mok said...

aida : haha tu afta edit la dear . actualli pix tuh busuk gila muka . HAHA

Post a Comment