http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Wednesday, May 11, 2011

penat jadi YUNA baik jadi YU NAM je la ..

hai uolssssssss . hai si cantik , si gojes , si cute semua . maseh mai belog c mok eh ..assalamualaikum dan selamat malam .. (:

hah sila perhatikan tajuk di atas tu . uols penah dengau tak ? cecite cecite kat mana ? hehe 
yeah kat MAHARAJA LAWAK . 


* pandai uols la . tepuk la tangan .. hah yang pasti ramai sudah tengok MAHARAJA LAWAK kan ? best kan kan uols ? uols tahu tak dalam ramai-ramai tu ada sorang je kan perempuan ..


teror kan uols JIHAN ini ? bersaing dengan ramai-ramai peserta lelaki .
tepuk kan tangan untuk JIHAN , laupun tak salah c mok JIHAN sudah terkeluar kan ..
):

oke - oke , cukup la bersedih ..
tak mahu cecite cecite pasal benda sedih la ..
hah , uols tengok tak MAHARAJA LAWAK musim ketiga ?
alaaaa .. yang ada USOP WELCHA tu ..
:D
besh gila !
* wa cakap lu ..
semua peserta kena buat lawak dalam nyayian lagi ..
(:

lagu JIHAN pun best juga ,
hah jom hayati lirik nya ..

nyayian JIHAN , lagu DAN SEBENARNYA , penyanyi asal YUNA
Oh jantan , kau sudah buat aku bosan
Pasal kau aku hampir masuk tanjung rambutan
Kau punya cakap tak nak kalah
 Mulot kau busuk bau jamban
Kau tembak sampai keluar tanduk setan 
 Ku enggan jual kereta turbo aku
Kata kau uprade besau sikit ambil baru 
Aku akui berbulu sebab kau bukan bawak aku
Eh da kanntoi kau angkut awek baru
Memang la padan muka aku sebab layan kau dulu
Patut la bini kau hapi hari itu
 Dan sebenarnya kalau aku bole menang 300 ribu
Bai baby aku caloi dulu 

dalam show JIHAN masa tu JIHAN ada cakap PENAT JADI YUNA JADI YU NAM JE LA ..
c mok memang akui nya ..
bukan dalam bab nyanyi je , dalam bab pakai shawl pun penat la .
teror dan goges la YUNA kai shawl ..
suka - suka 
tapi c mok ..
jap eh jap ..
ngok c mok nak jadi YUNA celup ..
* jangan mara eh uols nanti kena jual ..
:D

1
2
3


















c mok memang tak akan nyanyi la ..
tapi nak try pakai shawl macam YUNA ,
begini la jadi nya ...
tengtengteng



















 see ? tak jadi kan ..
serabut je la ..
ishhh ..

sedih la ..


):
comot la ..
so terpaksa la di edit tapi masih comot kan ..
alahai YUNA nape la cun sangat dan gojes ..
(:

tapi ada yang bole jadi YUNA ..
tadaaaa



cute kan . gojes je  !
macam YUNA da , macam LISA SURIHANI pun ada kan ?
:)

hah tu adalah CIK ADIELA ,
jom tengok si cute ini dah tuto si cute ini buat ..
besh !

3 comments:

Miss Aien said...

okay la tu ada la alphabet Y kan ? hehe

c mok said...

miss aien : hah maksud nya ?

cik zaza said...

erk.. ni bukan style hana tajima ke?huhu

Post a Comment