http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Saturday, March 19, 2011

OMG ! terkujut c mok ^ ^

hai uolsss .
kangen la sama uols 
(:
da lama's kot tak hupdate belog nih !
cam besa la berukband c mok la problem nya .
* salah kan berukband padahal c mok da pokai . 
:p
sapa baik hati tolong bayau kan da tiga bulan kot !
huhu
dapat surat dari maxis bayangkan la bayaran nya . tak terkujut terkujat c mok ngok . 
haha
so kena terminated . aduhai nasib ^.^
 
tapi ..
c mok lebih terkujat pada 9 mac 2011 rie tuh .
* uols nak tau nape ? 
malu la pula . 
(:
 tak terkata pape just mampu gelak besau ja .
:D

taraaaaa 









SUPRISE BIRTHDAY PARTY 
buat c mok 
alamak malu la 
da 21 tahun tak sangka membe - membe bff c mok dan juga c bucuk juga plan .
pandai korank suma berlakon kan !
hehe
tenggs malu la c mok .
* aku akan ingat sampai mati 
(:
maceeeeeh !


  • 9 mac 2011
  • rabu
  • dari jam 5 pm sampai 8 pm 

maka harus la gambau kenangan kan kan
jeng - jeng









* ucapan dari c mok yang tak seberapa ini lau d bandingkan dengan apa yang korank buat c mok 
(:
 
♥ terima kasih tau !
♥ suka sangat ngan parti terkujat nih , dan juga last - last korank yang terkujat kan
:D
* tapi tuh yang melawak kan kan dan kita dapat iktibat dari kejadian tuh right .
♥ dan budak - budak bilik sekakang kera suma pandai korank berlakun kan kan 
* besh gila lakonan korank 
dan juga kamu ali anak seman eh ! sori mencurigai kamu c bucuk saya .
(:
♥ buat yang lain tengs manyak - manyak sudi sambut hari tua c mok eh .
* tuh suma kenangan yang terindah buat c mok dan kamu juga harta buat c mok 
(:
 
♥ khas buat --> zulaikha mat rawi , my rumeet aka kakak cute mija
--> jue wawa , junior 3503
--> anaf , junior dan juga bf jue wawa
--> ina aka karina , junior 3503
--> D . E . M . A
^ ^ nurul nadiha , diha aka my bff
^ ^ muhammad amirul , eyoy aka my bff
^ ^ m for c mok myza sam (:
^ ^ ali osman , ali anak seman aka c bucuk c boroi dd b my bf * lau jadi suami saya bole ? hihi malu la 

* dan juga pada membe - membe yang wish kat fb mesej dan juga depan - depan .
terharu beb !
 
the end
 
(:

 

3 comments:

HaNa HoNeY said...

bestnyer org wat suprise
untung der kwn2 gitu
^_^

peGuaM_BiSaYa said...

cama t ari tua cik mok!!!!!!!!!!!!! belated. :)

AiNa said...

sweet sgt!!!

Post a Comment