http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/creamy%20daisy/a10.png

Sunday, October 3, 2010

CONTEST GADIS SOPAN laa ! :)



hye & ah lan wasalam ..
jengjeng ! ngah godekgodek blog sum 1 yang santek lagi saye kagum sangat tuh ! saye ter laa .. terpasan , terbaca dan kemudian nya tertarik laa ngan post nya sal contest gadis sopan anjuran cik bulat ! :)
saye pown pe lagi pungahmemungah la tok mencari gambar sopan saye ada .. tp sopan ka ? hahaha .. lagi pown muka bukan cute pown hihihi .. papepown nih 1st time nih nak join contest nih :) cuba nasib la kate kan ye cik bulat :) ! 





SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.
4.Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan anda di comment entry ni keyh.

tuh je syaratnya. jom join ! hehe~

TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :
 Isnin 4 Oktober 2010 12.00am
 
sopan ke saye nih .. cik bulat laa nilai ya ! hahaha saksi kan laa c mok bajetbajet alaala sopan gituh :)

 ha nih la gambau saye time mudamuda dulu hahaha ! actualli saye memang muda g pown taw ! just time amek gambau tuh muka skema ckit laa :)


nih laa saye da latest :D
cam ne cik bulat sopan tak ? hahaha
ngah p raye memang ar kene cover sopan lagi ayu t mak mertua reject laa ! huahua hahaha .





7 comments:

Cik Bulat said...

Cik Bulat datang terjah bLog kamu ! hihihih

c mok said...

oke ..
sila laa nilai kesopanan saye yep cik bulat !
:)

fararawr :) said...

eceh..sopan k myza..? hehehe

Cik Bulat said...

maaf. tolong btulkan tarikh ttup~

secantikmanis said...

gudluck 4 the contest

Ct NuRJaNNaH said...

follow belog kamu...
semoge berjaya dlm contest nie k
;)

c mok said...

tengss u all :)

Post a Comment